Λίγοι γνωρίζουμε σε βάθος ότι στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να βρει όλα αυτά μαζί που έχει  γνωρίσει ένας πολυταξιδεμένος σε κάθε μία χώρα που έχει επισκεφθεί ξεχωριστά. Για αυτό είμαστε εδώ

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που, υπό το «βάρος» της δημοσιογραφικής ιδιότητας, στοχεύουμε να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας, τη μακραίωνη ιστορία της και την πολιτιστική κληρονομιά της, όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα θα δείτε το φως από τον ατίθασο ήλιο της Μεσογείου να «ζεσταίνει» τα τοπία και τις ανθρώπινες ψυχές.

Ηλιόλουστες μέρες, με τη διαύγεια και τη διαφάνεια της θάλασσας, της φύσης, των βουνών και των τοπίων, θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

Τα ελληνικά νησιά είναι σε υπέρτατο βαθμό ανώτερα εκείνων που, με ιδιαίτερη επιτυχία, προβάλλονται με αφιερώματα και ντοκιμαντέρ, από χώρες που διαθέτουν χρόνο και χρήμα για να τα διαφημίσουν.

Γιατί στην Ελλάδα, κάθε μέρα του ελληνικού καλοκαιριού είναι γιορτή.

H Ελλάδα γιορτάζει το καλοκαίρι από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Φιλόξενη, λαμπερή, πολύχρωμη, προσφέρει τους αμύθητους θησαυρούς της σε όλους.

Και είστε όλοι καλοδεχούμενοι στους διάσημους καλοκαιρινούς προορισμούς της, από όπου αναδύεται το παρελθόν και συναντά το παρόν, φωτισμένο από τον μοναδικό, τροφοδότη, ελληνικό ήλιο.

Οι ελληνικές θάλασσες με τις μοναδικές παραλίες της και τον πλούσιο υποθαλάσσιο πλούτο της, με τα φοινικόδεντρα, τα αρμυρίκια, τους ευκάλυπτους, τα πεύκα, σας περιμένουν δίπλα σε ακρωτήρια, φάρους, μουσεία, κάστρα, πύργους, μονές, μνημεία, αρχαία μονοπάτια, παραδοσιακά δρομάκια.

Η φύση στην Ελλάδα, χειμώνα, άνοιξη, φθινόπωρο, καλοκαίρι, διαφέρει από κάθε άλλη στον υπόλοιπο κόσμο και αποτυπώνει έναν μοναδικό ζωγραφικό πίνακα.

Στις χειμωνιάτικες διακοπές σας, θα μαγευτείτε από κάποιο ορεινό χωριό της ηπειρωτικής χώρας.

Περπατώντας στους παραδοσιακούς οικισμούς, με τα πέτρινα δρομάκια και τη θαυμάσια αρχιτεκτονική, θα νιώσετε ότι ζείτε σε μια άλλη εποχή, με τα κάστρα να σας προστατεύουν από τους κατακτητές πειρατές.

Στην Ελλάδα όλα περιβάλλονται από αξεπέραστα ρομαντικά τοπία, αρχαιολογικούς χώρους, βυζαντινά μνημεία και ορεινούς οικισμούς που διατηρούν την αυθεντικότητά τους.

Στην Ελλάδα, ακόμη και το πιο μικρό πράγμα, έχει μια μεγάλη ιστορία, μια μοναδική ομορφιά, μια αξεπέραστη μαγεία.

Όποιος επισκεφθεί την Ελλάδα, έχει επισκεφθεί τον κόσμο όλο.