Εδώ υπάρχουν τα πάντα. Έθνικ, ροκ, λάτιν και ελληνικά στυλάτα μπαρ, που στολίζουν τα καλντερίμια των νησιών, τους δρόμους των ορεινών οικισμών και τις πόλεις όλης της Ελλάδας.

Πανηγύρια και γιορτές στις πλατείες των χωριών, όπου θα βρεθείτε και εσείς σε έναν μεγάλο κύκλο, χέρι – χέρι με τους ντόπιους να χορεύετε νησιώτικα.

Η νυχτερινή ζωή της Ελλάδας έχει χίλια πρόσωπα. Κι εσείς πρέπει να γνωρίσετε κάποια από αυτά.

Η νύχτα στην Αθήνα

Η νύχτα στην Αθήνα πάντα «ανατέλλει».

Από τα μπαράκια και τα καφέ κάτω από την Ακρόπολη, μέχρι τα ουζερί και τα ρεμπετάδικα και οι ταβέρνες στο Θησείο, την Πλάκα και το Μοναστηράκι. Στα «ελληνάδικα» θα μάθετε συρτάκι, ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι.

Στις «μεγάλες πίστες» θα πετάξετε λουλούδια και στα μικρά ή μεγάλα κλαμπ θα ξημερώσετε και θα ανακαλύψετε το ελληνικό κέρασμα με τα ατελείωτα σφηνάκια.

Η νύχτα στη Θεσσαλονίκη

Η νύφη του Θερμαϊκού είναι ολόκληρη μια διασκέδαση, κάτι που αποτυπώνεται και στους ανοιχτόκαρδους Θεσσαλονικείς.

Καφέ μπαρ με ιστορία, ανοιχτά μπαρ με θέα τον Θερμαϊκό, κλαμπ και συναυλιακοί χώροι, στέκια που θα σας μυήσουν στα μυστικά της πόλης, ικανοποιώντας τα γούστα και του απαιτητικού επισκέπτη.

Η νύχτα στη Μύκονο

Στη Χώρα της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, περπατώντας στα ασπρισμένα καλντερίμια, συναντάτε μπαρ και κλαμπ που συναγωνίζονται σε φήμη, στυλ και διασημότητες.

Το ντιζάιν δένει άψογα με τη λιτή κυκλαδίτικη αισθητική. Τα χαμόγελα των ντόπιων σάς υποδέχονται σε νύχτες όλο λαμπερά στιγμιότυπα. Η συνέχεια έχει κλάμπινγκ με θέα τη θάλασσα και χορό μέχρι το ξημέρωμα.